Home
Buffetten
Klassiek buffet
Plattelands buffet
Méditeraans buffet
Vis buffet
Luxe buffet
Gerechten
Voorgerechten
Soepen
Warme tussengerechten
Hoofdgerechten
Desserten
Recepties
Recepties
Enkele voorsmaakjes
Thema's
Bedankt !
Bbq
Party
Porselein
Koffietafel
Wijnkaart
Allergie / allergenen
Instagram & facebook
Contact
Enkele voorsmaakjes
Carpaccio met truffelolie en pijnboompitjes
Praline van ganzenrillette met gerookte eendenborst
Struisvogelham met witlof en acasiahoning
Glaasje met tartare van gerookte paling en jonagold
Toastje van waldkorn met Pont l'Eveque en notenpesto
Haché van kreeft met mango en witte balsamico
Komkommersoepje met verse koriander en mini spiesje van parelhoen
Tompousse van gerookte zalm
Gebakken stokvis met prei en saus van citroentijm
Gratin van coquilles met coco's room
Taboulé met geconfijte eendenborst
Paling in't groen
Deegkrokantje met mousse van kwartel
Tian van Noordzee garnalen met mascarpone en zongedroogde tomaten
...